Gårdagens middag. Ser kanske inte så mycket ut för världen, men det var riktigt gott! För er som inte
kör LCHF ha en 
beguette till eller något liknande. Och ni som kör LCHF, baka bullar eller bröd innan ni
gör detta. Det 
hade nog förgyllt rätten lite extra. Jag hann tyvärr inte göra det. Men nu vet jag det till
nästa gång.
 Receptet är taget från bloggerskan 56kilo.se. 

Barbequesås

Drygt 1 dl vatten
Drygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad
0,5 dl äppelcidervinäger
0,5 gul lök
1 vitlöksklyfta
1,5 msk worcestershiresås
1 dl finhackad rotselleri
1 msk dijonsenap
1-2 msk honung
1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning
1/2 msk paprikapulver
1 tsk chilipulver
ev 1/2 msk liquid smoke
salt, peppar

Finhacka lök, vitlök, rotselleri. Stek dem i smör i stekpanna tills det blivit gyllengult. Tillsätt vatten och fond/buljong. Rör och tillsätt sedan övriga ingredienser. Låt allt koka ihop på svag värme i ca 15 minuter.
Smaka av. 
Simon följde recept nästan helt med några undantag. Ta vad ni tycker om och ha i om ni inte har allt 
detta hemma eller inte vill köpa det. 

Pulled Pork

Ca 8 portioner
1,5 kg karré i bit
1 gul lök
1 hel vitlök
salt, peppar, chilipulver
2,5 dl barbequesås

Sätt ugnen på 125 grader.
Salta och peppra köttet rejält och lägg det i en lergryta eller gryta med lock som tåler värme. Skala och
klyfta den gula löken och lägg runt köttet. Skala vitlöken och lägg även den runt köttet. Häll
barbequesåsen över köttet och löken. Låt gå i ugnen i ca 6 timmar och dra sedan sönder karrén med
två gafflar så det fördelas med såsen. Servera med valfrit tillbehör.